Human+kind body souffle är en bodylotion som var med I en Goodiebox. Den är vegansk och crueltyfri vilket vi alltid gillar.

Doften är ganska stark så den är inget för de som vill ha en doftfri kräm Den är fräsch doft som är väldigt ren.

Vad som skiljer lotion från body souffle vet jag inte men jag tycker den är som en vanlig bodylotion med god doft. Den beskrivs som vispad men jag märker inget av det. Om man tänker vispad kroppskräm så vill jag att den ska vara som Mila Manson Body Butter eller Cosmopharma whipped shea butter. Jag är kanske lite kräsen på konsistens.

Den absorberas snabbt och doften ligger kvar så du behöver ingen parfym om du använder den. Min känsliga hud kan ibland reagera på såna här krämer och jag kommer testa den i armvecket innan jag vågar ha den på hela kroppen.

Ingredienserna ska vara naturliga. Jag hittar otroligt lite information om den här. Den verkar inte säljas i Sverige men finns på företagets hemsida.

Priset verkar ligga på 18:50 dollar men fanns just nu för 10 dollar

Köpa igen? Nej jag gynnar i första hand svenska handlare om det inte är en väldigt unik produkt som jag verkligen inte hittar hos någon annan.l Det är en trevlig kräm men det finns fler