Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Human+kind moisturizing hand scrub Elderflower & raspberry

Human+kind moisturizing hand scrub Elderflower & raspberry låg i senaste Goodieboxen. Jag gillar allt med hallon och brukar peela mina händer ibland. Det känns bra att göra en lätt peeling innan jag gör manikyr även om jag tror att huden mår bra av att hålla nere på användandet av peelingar. Det blir lätt väldigt många olika modeller av peeling och då är risken stor för överexfoliering.

En tub med snäpplock är kanon! I synnerhet på en produkt för händerna. Tuber är oftast smidiga att ha med på resor också.

Mitt stora problem med Human+kind moisturizing hand scrub Elderflower & raspberry är löjligt. Jag tycker färgen och mönstret skär sig med badrummet. Jag vill ha produkter i stil med de på bilden om de ska få stå framme. Jag funderar på att sälja den vidare pga färgen men är ändå nyfiken på doften.

Har någon testat den här peelingen?

Human+kind moisturizing hand scrub Elderflower & raspberry kostar cirka 150kr

Dela gärna

Leave Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *