Hydrafacial Lip perk

Hydrafacial och lip Perk är en behandling som ska vara som 6 behandlingar i ett så självklart var jag tvungen att testa den även med ett tillägg. Om man gör mycket kan man lika gärna göra mer eller hur?

Nu har jag redan skrivit ganska mycket om Hydrafacial så det är lika bra att förtydliga att det inte är sponsrat. Jag har bara läst på, varit på event och blev sugen att testa för att verkligen veta hur behandlingen är. Stegen i hydrafacial finns i ett tidigare inlägg så jag kommer inte göra någon närmare beskrivning av dem utan fokusera på hur jag upplever behandlingen.

Annons

När jag kom till salongen dagen efter deras event så hade jag ju sett behandlingen utföras under kvällen samt läst på men det är ändå något annat när de ska utföra på en själv. Steget med att fukta huden var lite läskig mest för att jag var lite kall av kylan ute och lite smårädd. Min hud börjar bli tålig men kan ibland vara väldigt reaktiv. Det är alltid läskigt att testa nya behandlingar eftersom jag varit med om att vi fått backa eller avbryta för att huden sagt ifrån.

Lätt rödflammig av kylan och givetvis osminkad.

Rengöringsdelen var ok men vid syran var jag skraj igen, vissa syror kan min hud reagera på och ändå vill jag gärna gå på med så hög styrka som möjligt för att få maximal effekt. Jag är nog inte den enda som tycker det är trist att betala mycket för en behandling för att få skala ner den till en mild rengöring och lite kräm. En bra behandlare stoppar såklart när man vill gå på för hårt och jag fick en mild syra som ändå hade en önskad effekt.

Portömning brukar vara en tårdrypande historia som även kan lämna röda oönskade spår. Portömning med hydrafacial var på riktigt skonsam. Det känns som en liten dammsugare på huden och är helt klart så nära smärtfri som man kan komma. Med min hud vart jag ändå lite röd men det kan jag även bli av att smörja ansiktet med moisturiser. Mitt favoritsteg var ändå inslussning av serum som kompletterades med infrarött ljus. Det är så otroligt avslappnande och jag var glad att det var en kort behandling så jag höll mig vaken.

Annons

I år har jag haft fnasiga läppar och det hatar jag så vi gjorde en Lip Perkbehandling när ansiktet var färdigt. Ljudet när man gör Lip Perk var slurpigt. Det var inte lätt att hålla sig från skratt sedan behandlaren påpekade att det lät lite som att hångla med dammsugaren eller något liknande. Hennes jobb vart inte lättare när jag fnissade av ljudet. Tanken med behandlingen är att exfoliera läpparna och få bort fnasigheten samt att boosta med antiinflammatoriska och vårdande extrakt från pepparmint och aloe vera. Pepparminten påminner om munskölj i doften. Direkt efter behandlingen syns inte mycket mer än att fnaset är minskat. Serumet som använts i behandlingen får man med sig hem. Det ska användas morgon och kväll i 30dagar. Man får inte bättre effekt av att applicera serum mer än de gångerna så använd det enligt anvisningarna. Det sägs att man även ska få fylligare läppar och att fina linjer ska minska. Förvänta er alltså inte fillerläppar av den här behandlingen utan mer en uppfräschning.

Direkt efter behandlingen. Som ni ser blir man lite röd men man anar ändå en ökad lyster och en liten uppstramning. Bild tagen före Lip Perk

Dagen efter känns huden yttorr men det ska vara uppstramningen. Behandlingen ska ju inte bara ge en vacker lyster utan även strama upp huden och ju äldre man blir ju mer behövs det. Jag var på Thulinfrossa dagen efter och det röda efter behandlingen hade lagt sig när jag vaknade på morgonen efter behandlingen. Jag fikade med en vän efter behandlingen och hon såg inte att jag hade gjort något så man kan lugnt gå tillbaka till jobbet men jag skulle ändå inte våga göra den samma dag som ett viktigt event. Det är en smärtfri behandling och helt nålfri. Hudtonen känns jämnare och man får en ökad lyster.

Göra igen? Det kan jag gärna göra, det går fort och ger otroligt bra effekt. Vanlig portömning däremot kommer jag aldrig mer göra, jag föredrar smärtfritt.

Annons
Serumet som ska användas morgon och kväll i 30 dagar. Det känns uppfriskande och rollerkulan är riktigt trevlig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *