Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko.se

Jurlique Softening Rose Shower Gel är betydligt lyxigare än på min bild. Den på bilden drabbades av världens sötaste mops. För att ni ska få en ärligare bild av flaskan så har jag lånat en från Eleven.se. Pumpen har alltså egentligen en helt normal form.

Jurlique Softening Rose Shower Gel är en härlig duschgel med underbar doft. Ros är en svår doft tycker jag. Gränsen mellan vidrig och underbar är hårfin och jag har aldrig hittat en produkt med ros som man är neutral till. Doften på den här är som sagt underbar och den är dessutom bra för huden. De dagar huden känns torr har jag smort med Jurlique Rose Body Oil

Den lämnar en ren känsla på huden och torkar inte ut. Den är tvålfri och ska bevara hudens skyddsbarriär genom att inte torka ut. Förutom ros innehåller den kamomill, lakrits och rosmarin som också är bra för huden och doftar ljuvligt. Den innehåller inte tvål, sulfat, parameter, silikoner eller syntetiska färg- och doftämnen. Just avsaknaden av syntetiska doftämnen är något jag gillar för jag tror det är syntetisk rosdoft jag har svårt för.

Jurlique är känd för sina botaniska ingredienser som odlas i södra Australien.

Jurlique Softening Rose Shower Gel finns hos Lyko för 295kr.