Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Jurlique Rose Body Oil är en väldoftande olja till kroppen. Jag gillar oljor eftersom jag har torr hud. Olja är ett trevligt sätt att tillföra näring och lyxkänsla till huden. Jag har alltid några olika oljor hemma för kroppen och varierar mellan vilken jag känner för.

Dofter påverkar oss mer än vi tror och jag är rätt petig med dofter. Den här oljan har en diskret rosdoft av ekologiska rosor. Redan i romarriket användes rosor i hudvård för att hålla huden ung. Rosor innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter som vitamin C som skyddar huden mot fria radikaler. Jag har använt den här efter min Jurlique Rose Shower Gel

Huden blir mjuk av oljan. Jurlique Rose Body Oilinnehåller safflor (färgtistel), macadamia och jojoba som ger näring, mjukgör och återfuktar. Självklart kan du även använda den till massage också. Jag har även kombinerat oljan med mina Acucups.

Värm oljan mellan händerna innan du masserar in den i huden

100 ml Jurlique Rose Body Oil finns hos Lyko för 465kr