Kerastase touche finale

Inlägget innehåller reklamlänkar till Nordic Feel

Kerastase touche finale måste jag erkänna att på något märkligt vis glömts bort hamma. Ok, jag borde kanske bromsa shoppingen lite mer när man hittar bortglömda Kerastaseproduker.

Håret ska bli mjukt och lent med en strålande lyster. Det här är en mix av hårserum och hårolja. Den ska göra håret glansigt och släta ut ytan på hårfibern. Som en bonus så skyddar den mot frizz och fukt och har ett UVfilter.

Annons

Låter ju som en produkt som jag letat efter. Så snopet att hitta Kerastase touche finale hemma men jag gissar att det är dumsnålheten som slagit till och att jag sparat den här till ett bättre tillfälle. Kan vi inte en gång för alla komma överens om att vi använder allt våra exklusiva produkter i första hand och sparar de lite enklare som vi inte älskar till vi gjort slut på alla våra favoriter. Jag vågar lova att du ändå inte kommer stå utan hårserum eller olja men om du gör det kan du använda någon annan olja eller köpa en ny fin som du tycker om. Varje dag vi lever är värd att firas.

Just fukt och frizzskyddet är det mest spännande med den här. Håret blir verkligen silkesmjukt och får en härlig glans.

Kerastase touche finale verkar ha utgått. Den kostade ca 250kr hos Nordic Feel

Köpa igen? Jag köper gladeligen en likvärdig men vill kolla lite närmare på silikonerna i den först. Min gissning är att Kerastase kommit med en silikonfri variant och den är jag väldigt sugen på när jag lyckats göra slut på några hårprodukter. Min favorit just nu som påminner om denna är Sachajuan Shine Serum och den är silikonfri

Darrig bild, ny kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *