Kivvi anti age eye Cream är en ekologisk ögonkräm som är riktigt bra, Vi som var lite tidigt ute med ekologiska produkter förstår säkert vad jag menar. Jag är alltid lite skeptisk när jag hör ekologisk men det här är verkligen en bra ögonkräm.

Den drar ihop påsarna under ögonen så bra att jag har svårt att tro det. Jag har testat att använda den innan jag åker på gymmet på morgonen och Kivvi Anti-age eye cream fungerar bra även då. Jag är ofta hemskt svullen under ögonen på morgon/ förmiddag. Doften är lite söt utan att bli sliskig.

Det är lätt att överdosera och då är den mest kletig. För mig räcker det med ett pump till båda ögonen. Om du tar för mycket får du vita krämfläckar som inte är särskilt snygga. Dessutom går den åt onödigt fort om du överdoserar. Det innovativa anti-agingkomplexet motverkar rynkor och förnyar elasticiteten. Det speciella receptet som baseras på krokus-, snödropps- och påskliljeknoppsextrakt motverkar dessutom den naturliga åldringsprocessen och ger samtidigt en frisk, ungdomlig hudstruktur. Riktigt unika ingredienser men de ör bra.

Kivvi Skin Renewals Anti-Age Eye Cream finns hos Ecco Verde och kostar 419kr för 30ml

Det är en bra ögonkräm och jag köper gärna den igen.

Annons