Klapp hyaluronic colour & care cushion är en vårdande foundation med hyaluron. Den ger både fukt och lyster och går att bygga upp om man vill ha den lite mer täckande. Den anpassar sig lite efter hudtonen och därför finns den bara i 3 nyanser. Den Innehåller naturliga ingredienser och är vegansk.

Första gången jag skulle testa så trodde jag att det var en dark jag hade fått men det är svampen som ser mörk ut. Om du kollar på applikatorn så får man en ärligare uppfattning om färgen.

En vanlig vardag så vill jag ha en väldigt lätt foundation som inte känns och när det är fest vill jag ha lite mer täckande. Den här fungerar till både och och ger en skön känsla på huden. Den känns som en skön kräm och sitter hela dagen. Eftersom den ska ge lyster har jag såklart kollat så att den inte innehåller mica och det gör den inte.

Annons

Klapp är ett märke med hög kvalitet och det här är inget undantag. De är främst ett hudvårdsmärke och det märks på Klapp hyaluronic colour & care cushion, den vårdar och känns skön.

Dosan är så otroligt snygg och spegeln är riktigt användbar. När du använt upp innehållet kan du köpa en refill och fortsätta använda dosan.

Klapp hyaluronic colour & care cushion finns hos Klapp för 449 kr

Köpa igen? Oh yes! Det här är en favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *