Klapp Immun facecare set

Klapp är ett tyskt kvalitetsmärke som jag upptäckte på Stockholm Beauty Week om jag inte minns helt fel. De har otroligt trevlig personal och tyska produkter brukar hålla en hög kvalitet. Jag har ju passerat tonåren för ett bra tag sedan så jag bad dem föreslå produkter till mig. Jag vill bromsa åldestecknen och har samtidigt en känslig hud. De föreslog det här kitet och jag kommer testa det ett tag. Det här är en serie för fuktfattig, torr och känslig hud.

Klapp Immun daily cream protection är en dygnetruntkräm och Klapp immun gentle eye protection gel är en ögonkrämen. Båda ska användas morgon och kväll.

Om du vill läsa längre recensioner av produkterna kan du klicka på namnen ovanför. De återfuktar verkligen bra och huden plumpas upp och slätas ut över förväntan. Om du börjar se tidiga ålderstecken så suddar de här ut dem. Extra plus i kanten för att de är till för oss med känslig hud.

Kitet kostar 699kr vilket jag tycker är väldigt prisvärt


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *