Ibland går det lite lång tid mellan salongsbesöken. Nu har jag inte gjort ansiktsbehandling på att tag men idag var det dags och jag gjorde även ett lashlift. Med hänsyn till att det är en pågående pandemi så är jag självklart noggrann med att kolla så att salongen uppfyller kraven för att minska smittspridning utöver det vanliga med att bara gå till en auktoriserad hudterapeut, helst med några vidareutbildningar. Jag vet att jag tjatar men ditt ansikte ska hålla hela livet så lämna det inte i händerna på vem som helst. Du skulle väl inte låta en amatör utan utbildning laga din bil? Jag vågar lova att du kommer byta bil oftare än ansikte.

Den här behandlingen gjorde jag hos Beauty Clinic Borås som jag litar på. Nu bor jag långt ifrån Borås men när jag är dit så bokar jag alltid in någon behandling. Ofta gör jag lite mer avancerade behandlingar där eftersom jag känner förtroende för Ann. Salongen är dessutom nominerad till årets skönhetssalong hos Stockholm Beauty Week så även om Ann är en god vän till mig så finns det fler som tycker hon är bra. De har höga krav för vilka som nomineras.

Jag är otroligt förtjust i ultraljudsrengöringen. Det känns som huden blir ren på djupet. Det känns skonsamt men effektivt.Min hud är rätt ok nu men kan såklart bli bättre och efter peeling och ultraljud så var det dags för ännu en favorit. Massage!!!

Ansiktsmassage är så avslappnande och man blir som en ny människa. Dessutom gjorde hon en lymfmassage som hjälper till att minska svullnad. Jag kände mig väldigt svullen så det var fantastiskt! Man blir både snyggare och rejält utvilad.

När jag var skönt nedvarvnad och ompysslade var det dags för mask❤️ Jag fick först en hyaluronmask och sen en algmask. Som vanligt somnade jag under tiden som masken låg på. Finns det något skönare än att sova middag på salong?

Jag blir alltid lika imponerad av vilken skillnad ett lyft och färg gör.Bilderna är före serumet. Serumet ger mascarautseende på fransarna.

Jag passade även på att göra lashlift och fixa brynen. Det är så skönt att göra och i synnerhet inför sommaren. Lashlift är bra när man inte vill sminka sig så mycket. Man ser piggare ut och även mer stylad. Otroligt skönt även på gymmet. Sommartid använder jag knappt makeup och på gymmet kladdar det bara så lashlift och färg är superbra då. Det lyfter hela ansiktet och med en välvårdad hy så ser man ända stylad ut om fransar och bryn ser bra ut. Sen jag började med mitt fransserum så är mina fransar dessutom så länga och täta så det ser nästan ut som om jag gjort fransförlängning.