Sidan innehåller reklamlänkar

L’Occitane har kommit med en ny doft! I presskitet jag fick låg bland annat L’Occitane Osmanthus Body Lotion. Osmanthus är L’Occitanes senaste doft. Alla som känner till märket bör hålla med mig om att dofterna brukar vara fantastiska och kvaliteten är underbar. Jag hade självklart höga förväntningar på den här.

Klicka för att komma till Lyko ANNONSLÄNK

L’Occitane Osmanthus Body Lotion har en vår/ sommarfräsch flaska som får tankarna till friska härliga blommor. Locket är lätt att öppna även med lite fuktiga fingrar. Jag brukar alltid försöka smörja in mig medan huden är fuktig och då är krånglade lock en mardröm. Den här är lättöppnad och konsistensen är inte helt otippat underbar.

Doften är kort förklarat underbar! Jag älskar den. Den är riktigt fräsch och det här kommer bli min favorit under sommaren. Huden känns mjuk och härlig när man smort in sig och doften ligger kvar på ett trevligt sätt. Det märks att doften är framtagen av ett företag med fötterna i aromaterapi.

Osmanthus är en buskväxande blomma. Den kallas även doftbuske och om den doftar som bodylotionen så kommer jag plantera trädgården full av den! Blomman lockar även till sig bin och bin behöver vi ju i vår natur.

L’Occitane beskriver den såhär: Denna kroppslotion återfuktar huden och lämnar den med en vacker mjuk doft med en blandning av gröna friska noter, sammetslen aprikosdoft och mjuka tränoter. Innehåller ett naturligt extrakt av Osmanthus-blommor. Jag gillar inte aprikos men det beror på att jag tänker på billiga varianter med kväljande aprikosdoft. Den här är som att dofta på en underbar bukett blommor i solen.

Om man brukar glömma att smörja in sig är mitt råd att köpa den här. Jag är helt kär i den och vill smörja med den hela tiden.

250 ml av den här underbara lotionen kostar 265kr. Bland annat Lyko säljer L’Occitane