Luna by Luna brow gel tror jag var med i en Glossybox. Det är en ofärgad bryngele som ska hålla brynen på plats.

Jag har en ok färg på mina bryn men går ändå på salong och lägger på lite mörkare ibland. Mina bryn är lite lockiga och sticker gärna iväg åt lite olika håll. Hur de överlevde 90-talet är ett under men de behöver hållas på plats. Eftersom jag är nöjd med färgen så föredrar jag ofärgad bryngele. Det har även fördelen att man slipper vara orolig för att smeta ut färgen.

Annons

Den är lätt att applicera och tar en stund att torka så du har en stund på dig att rätta till formen på brynen om de lägger sig fel. Det blir som en hårgelé på brynen och de blir lite stela. Det viktigaste är att det inte blir vitt om man kliar sig i brynen.

Luna by Luna brow gel finns I fullsize för 15 dollar

Köpa igen? Jag gynnar i första hand svensk handel eftersom jag bor här och vill gärna att mina skattepengar hamnar där jag bor. En ofärgad bryngele finns från många märken och jag anser inte att den här är så extraordinär att jag köper den från ett annat land.