Lymfdränage

Lymfdränage kan reducera svullnad och öka cirkulationen. När jag var hos Klinik Estetik på Hydrafacial så hade de även alternativet att öka på behandlingen med lymfdränage. Lymfsystemet är väldigt intressant och jag har lätt för att dra på mig vätska och bli svullen men jag tyckte inte riktigt att jag ville lägga till extra pengar för behandlingen. Jag kom på att jag har ju bra ansiktsoljor och mina by Myrberg Acu cups och lymfmassage är så svårt som man vill göra det. Nu uppnår jag säkert inte salongsresultat hemma och eventuellt testar jag på salong också för att kunna jämföra.

Annons

Idag använde jag kopparna som är för ansiktet och Malanka Juhannusöljy Midsummer oil, den oljan har även vunnit Nordic Natural Beauty award. När du masserar ansiktet ska du använda en bra olja. Det finns många bra instruktionsfilmer på YouTube hur du går tillväga när du masserar men var framförallt försiktig med att låta kopparna suga fast för länge i ansiktet. Du vill inte ha sugmärken på kinderna.

Något som slog mig ikväll när jag masserade ansiktet med kopparna var intressant. Jag har haft väldigt ont ett tag i ryggen och då minskar ju cirkulationen i kroppen. Är det inte fantastiskt att jag då kommer ihåg att jag har Acucups hemma?

Enligt mig är botoxeffekt rejält överdrivet men man ser definitivt skillnad både i svullnad och glow.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *