maxjenny The Golden Event!

maxjenny The Golden Event bevisar att maxjenny vet hur man lockar mig. Golden shopping afternoon är ju liksom redan där lockrop nog men de toppar med:

Att släppa en ny gyllene stil

AIE Cosmetics

Dessutom en pre-loved avdelning

Choklad från Popchoklad

Creative Heads

Redan där var jag tokkär vilket är gulligt att jag även blir lycklig av chokladen eftersom jag inte ätit mjölkprodukter på ca 7-8år. Creative Heads är ju fantastiskt duktiga på hår. Pre loved är något jag förespråkar för att man ofta brukar satsa på högre kvalitet då och sparar på vår natur.

All to be rinsed down with GOLDEN CHAMPAGNE from Copenhagen & new BLINGY drops from maxjenny! of course.

Behöver jag berätta att jag släppte allt och bokade in mig? Ok det är en halvsanning. Jag skulle ändå ner och bättra på min eyeliner och läpparna och göra IPL på benen så det var verkligen en sjukt bra timing.

Eventet var väldigt trevligt. Underbara människor och otroligt snygga kläder. AIE hade helt fantastiska produkter. Front Row living glömde jag att nämna i inledningen men ohlala. Jag måste besöka dem och köpa rubbet. Skinnplagg med stretch, de verkade så sköna och man kunde röra sig helt obehindrat.

Yes det står Run, run run på jackan! Den vackra kvinnan är från AIE!
Uppfriskande med färger och mönster. Halsbandet är från Ioaku

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *