MCo Beauty Glow highlighter Stick fick jag i månadens Goodiebox. Highlighter är svårt att hitta en bra tycker jag. Antingen glittrar de eller så ser de feta ut. Missförstå mig inte, jag älskar glitter men inte alltid. Glitter vill jag applicera på ett annat vis och inte där man har highlighter.

Poängen med en highlighter är att man vill ha lyster. Sämsta betyget jag fått på en highlighter är när bonusbarnet undrade om jag var svettig😂. Mina förväntningar på den här var låga men jag vill ändå ha en bra highlighter så MCo Beauty Glow Highlighter får en chans.

Stift med ett krämigt stick känns som en bra formula. Doften är enligt mig för stark och dessutom lite barnslig. Den påminner om godis. Doften drar ner intrycket för mig. Med känslig hud så är du parfym och eteriska oljor inte så bra.

Highlightern är lätt att applicera Resultatet är bra! Den blir inte oljig eller glitttar. Konsistensen är torrt krämig typ som ett torrare cerat. Den glider lite lagom på huden och det går även att dutta med stiftet. Jag tog en borste och tonade ner highlightern så det skulle se lite mer naturligt ut.

MCo Beauty Glow Highlighter stick sitter riktigt bra! I ren nyfikenhet så använde jag den innan gymmet. Nu tränar jag inte så svetten rinner men jag blir varm och man rör ju även ansiktet när man tränar. Efter passet satt highlightern där jag hade applicerat den och den hade inte vandrat. Tyvärr kan man ju inte testa hur bra highlightern håller för en lång festkväll nu så det får bli gymmet istället.

När jag googlade så verkar den kosta ca 18 dollar så det är en väldigt prisvärd produkt.

Sorry för min bleka hals. Jag älskar sjalar och halsdukar när det är kallt.Mascara rinner lätt när man tränar så den hoppade jag över