Me Anima Aroma Energizing organic Body Oil är en av mina favoritoljor för kroppen. Doften ör underbar men inte alltför påträngande. Jag gillar starka dofter och ibland blir det för mycket men den här är verkligen perfekt avvägd och har en diskret härlig doft. Den här kan du använda dagligen utan att störa någon men ändå få en skön doftupplevelse.

Alla oljor från Me Anima är veganske och tillverkade av naturliga ingredienser från växtriket. Det som utmärker den här är att den är energigivande och ska öka cirkulationen. Jag har efter tips från Me Anima börjat torrborsta kroppen varje morgon innan dusch och smörjer mig med Me Anima Aroma Energizing organic Body Oil efter duschen. Ibland tar jag någon droppe i handflatorna och andas in doften innan jag smörjer med oljan. Den gör huden mjuk och varm på ett skönt sätt. Jag känner mig lite piggare och den ska dessutom stärka huden. Ibland smörjer jag med lotion efter och ibland inte. Min hud gillar den och doften är underbar.

Det går också att ha den som massageolja vilket gör den lämplig att ha med på resor. Den räcker länge och flaskan har en kompakt design. Under en kort resa tar jag bara med den här och hoppar över body lotion.

Me Anima Energizing organic Body Oil finns bland annat hos Me Anima för 289kr

Bild lånad från Me Anima