Me Anima Organic face oil Moisturizing är en magisk ansiktsolja. Den återfuktar huden och ger lyster. Jag har känslig hud men den här klarar min hud bra. Eftersom den balanserar talgproduktionen så förebygger den acne och minskar rodnad. I och med at den bevarar spänsten i i huden och dämpar rodnad tycker jag att den ger ett fräschare ungdomligare utseende

En mjuk hud blir spänstig och elastisk vilket även ger ett yngre utseende. När jag gör min Gua Sha massage är det här oljan jag alltid använder. Den går även att ha som serum under kräm eller bara som den är. Doften är mild men underbar. Det märks att den är framtagen av en hudterapeut med kunskap i aromaterapi.

Annons

När jag gjorde Sculptra sist så ska man massera ansiktet 5min 5 gånger per dag i 5 dagar och jag har flitigt använt den här oljan. Den är skön att massera med och huden älskar den. Något som masseras in 5 gånger om dagen måste vara bra. Jag tycker även om deras anti-age men den är för aktiv för att använda 5 gånger per dag.

Det här är tveklöst en av mina favoritoljor.Jag brukar så långt det är möjligt föredra naturliga, veganska och ekologiska produkter. Den här har allt det och lite till.

Som ni ser är det dessutom en pump på flaskan och man ser exakt hur mycket det är kvar i flaskan. Pump är otroligt smidigt för att förhindra svinn. Mindre syre kommer åt produkten och det är lätt att dosera. Sist jag köpte oljan hade flaskan uppdaterats lite och yttre locket var borrtaget och ersatt av en vridbar pump. Jag gillar den riktigt mycket eftersom lock har en förmåga att försvinna eller vara i vägen. När man vrider pumpen åt sidan så är den låst.

Me Anima Organic face oil Moisturizing kostar 369kr

Köpa igen? Redan gjort och kommer nog fortsätta köpa den.

Me anima moisturizing