Mila Manson Body Butter #2 är ett underbart bodybutter. Konsistensen är som vispat smör 🥰Att det är ekologiskt och vegansk är ju också värt att nämna. Jag försöker så långt det är möjligt köpa ekologiska produkter och veganska säger ju sig själv att man vill ha. Crueltyfree är också något jag kollar efter eftersom jag älskar djur och vill inte att de ska behöva lida för att jag vill vara fin.

Doften är magisk! Vanilj är ju en svår doft. Vem minns inte ungdomens billiga vanlijprodukter? Det här är ljusår från dem. Det är en varm fräsch ton av vanilj som är alldeles underbar.

Mila Manson Body Butter innehåller ingredienser som har antibakteriella, anti-aging och antioxidant egenskaper. Den är formulerad för att återfukta, stärka huden, bekämpa effekterna av åldrande, bibehålla hudens elasticitet, minska inflammation samt skydda hudcellerna från fria radikaler.

Det som är mest imponerande är glowet! Jag filmade på balkongen en disig kväll men kolla bara. Självklart är filmen oredigerad och utan filter. Eventuella skavanker på mina ben bjuder jag på. Vi är människor och de får små repor och märken med åren.

Huden blir silkeslen och huden känns återfuktad. På filmen hade jag använt en för stark duschkräm och benen kliade. Kliandet gick över direkt men glowet var kvar.

Den här kommer bli en perfekt produkt att ha i sommar 🥰Tänk bara så snyggt med det glowet till ett lätt solkysst hud! Jag uppdaterar om någon vecka då jag börjat med brun utan sol så får vi se om den är lika snygg då! Snart gör jag sista IPL-behandlingen på benen och då måste de ju vara likbleka.

BODY BUTTER #2 innehåller inte:
Gluten
Parabener
Fosfater
Sulfater
Ftalater
Onödiga tillsatser och kemikalier

Kopierat från Mila Mansons hemsida.

Äntligen ett företag som kan skilja på skrämselpropaganda och att ta bort onödiga ingredienser. Det här är en ren men effektiv produkt. Extra plus i kanten för att de skriver inga onödiga tillsatser och kemikalier. Kemikalier finns i allt och vissa tillsatser är verkligen nödvändiga.