Jag har testat behandlingen All U Need hos Nuevida. Namnet All U Need är ingen överdrift. Det här är en av de bästa ansiktsbehandlingarna jag testat. Vill du få riktigt bra resultat snabbt är det här verkligen behandlingen du söker. I år tänkte jag låta bli fillers och satsa på snällare ingrepp. Med hänsyn till min ålder så behöver ändå naturen lite hjälp på traven.

Behandlingen inleddes som alla andra seriösa behandlingar med att hon kollade vad jag själv ville uppnå med behandlingen uppföljt av en hudanalys. Som kund tycker jag dessutom att du alltid ska kolla upp salongen och behandlaren innan du bokar tid och jag har självklart kollat. Carolina är ansluten till SHR och har gesällbrev vilket innebär att hon löpande går utbildningar och vet vad hon gör. Utöver det så har hon väldigt många andra utbildningar inom hudvård så jag känner mig helt trygg. Jag brukar även Googla salongen och se vilka omdömen de har och även det såg bra ut.

Jag vill jobba bort ålderstecken och få mer lyster! Min hud är rätt ok just nu men lite yttorr och som alltid lite känslig. Jag har inte någon diagnosticerad rosacea men rosaceabenägen hud.

Behandlingen jobbar på hudstrukturen, spänsten och collagenbyggande samt lyster. Efter rengöring så gjorde hon en mandelsyrapeel eftersom min hud var lite känslig. Mandelsyran är mild och lugnar samtidigt som den löser upp döda hudceller.

För att få ett lyft gjorde hon en microströmbehandling med Nuface. Jag är kär och måste köpa en sådan. Har hört mycket om den men när man testar den så förstår man vad alla pratar om.

Cryobehandlingen var jag lite orolig över eftersom jag verkligen hatar kyla. Delen mot ansiktet var kall men det var en helt ok kyla. När man tänker på att den fryser bort fettceller och ökar kollagenproduktionen så får den gärna vara ännu kallare utan att det skulle vara någon större fara.

Som om inte alla de här härliga behandlingarna vore nog så avslutade hon allt med en fantastik healing. Det här är verkligen en extra allt behandling som är unik. Resultatet är otroligt. Huden har mer lyster och rynkorna är mindre djupa.

Om du funderar på att göra botox eller fillers tycker jag det helt klart är klokare att börja med en behandling på Nuevida. Under ögonen fick jag helt otroliga resultat och det var inte bara tillfälligt utan en vecka efter ser jag slätare ut. Just under ögonen har jag komplex för mina påsar och därför lägger jag sällan ut full face bilder. Om jag gör den här behandlingen fler gånger så kanske det kommer fler selfies också.

Annons