Inlägget innehåller reklamlänkar

Trenden med microström har funnits ett tag nu och jag har testat Nuface Trinity. Jag är helt såld på konceptet och resultaten. Grunden i NuFACE är microström men det finns även lite annat. Trinity som du ser här på bilden går det att byta ut huvud på så den är mångsidig. Det finns enklare modeller om du bara vill ha microström till ansiktet. Om vi även tänker på miljön är den här ett klokt köp eftersom du slipper köpa många basenheter. Kulorna glider skönt på huden och man kan få lite lätt metallsmak när man använder den men det är det värt. Ansiktet får sig ett rejält träningspass och som med all träning får man utseendet som en bonus! Microströmmen stimulerar musklerna i ansiktet på samma sätt som med EMS-träning för kroppen. Den skickar små riktade impulser som får musklerna att spännas och skapar ett tränat ansikte med skarpare drag.

Den ska reducera rynkor och ge spänst till huden. Om du har riktigt djupa rynkor så kan du uppnå en förbättring men inte få bort dem så var realist. Våra ansikten består av muskler och hud. Ok, det finns lite andra detaljer i ansiktet men det är primärt hud och muskler som slappas till med åren. När muskelmassan minskar så blir ansiktet hängigt. NuFace jobbar på att stärka upp musklerna så du ser yngre och fräschare ut. Den stimulerar också

Om man ändå ska investera i en NuFACE så rekommenderar många Trinity eftersom den går att uppgradera med tillbehör så du får ut maximal nytta av din maskin.

Precis som med styrketräning räcker det inte med en gång för att få goda resultat. Använder du den regelbundet så kommer du få resultat. Prislappen känns hög när man kollar men jämför med att göra fillers och botox så känns den lite humanare. Jag tror att du kan uppnå liknande resultat med NuFace och regelbunden användning och då slipper du dessutom återhämtningstiden som du alltid har på fillers och botox. Jag vill ogärna missa gymtid eftersom jag gillar resultaten.

Något många hyllar den för är lyftet man får. Den mejslar fram kind och käkben så fint. Man får ett slankare ansikte som ser piggare ut.

Ögon och läppar – NuFACE Trinity Lip & Eye Enhancer attachment

NuFace har även ett tillbehör till ögon och läppar som verkar riktigt bra. Nuface Trinity Lip & Eye Enhancer ELE Attachment

Den här godingen reducerar rynkor och kråksparkar runt ögonen och minskar linjer! Som om inte det vore nog så kan du även lyfta brynen lite med den.

När du använder den runt läpparna så reducerar du även där linjer och rynkor. Jag hatar mina små linjer vid läpparna men har fått det tråkiga beskedet att jag bör undvika fillers eftersom jag är känslig. Den här ska även ge lite mer volym vilket också minskar intrycket av rynkor. Tillbehöret minskar också nasolabiallinjerna som kan göra att du ser sur och trött ut.

Rynkor – NuFACE Trinity LED Wrinkle Reducer TWR Attachment

För att reducera rynkor finns det LED Wrinkle Reducertillbehör. Den jobbar med LED-ljus som är dokumenterat effektivt mot rynkor. Den jobbar med en kombination av rött, amber och infrarött ljus. De olika våglängderna går olika djupt och stimulerar kollagen och elastin. Vad jag läst mig till så är det många som fått fantastiska resultat med den här. NuFACE säger att det tar 6-8veckor innan du ser resultat men det är det ju värt när man på ett säkert sätt minskar rynkorna och linjerna.


Sammanfattningsvis är det här en prisvärd maskin som har dokumenterad effekt. Microström och LED är effektivt men du ska använda CE-märkta säkra maskiner om du vill hålla på hemma. Om du ska köpa den så lova mig att du också använder den regelbundet. Jämför prislappen med botox och fillers för resultaten går att jämföra med det om du använder den!

Det finns även ett jubileumskit som togs fram när NuFACE firade 15år. I kitet ingår Trinity och alla tillbehör samt en gel primer. Hos Lyko kostar NuFACE All in One Complete Kit 6595kr Köper du delarna löst kostar de 7780 år så det är en riktigt bra rabatt (1185kr) om du vill ha alla tillbehör. Om jag hittar bättre pris så uppdaterar jag såklart här

Hudoteket har också NuFACE All in One Complete kit för 6595, vad jag kan se hade de samma pris som Lyko på det mesta.

Bidra gärna med kommentarer om du testat eller har hört något som jag ska kolla närmare på.

Kom ihåg att använda en oljefri rengöring innan du använder maskinen. Den ska även användas med NuFACE gel primer. Vissa hävdar att man även kan använda ultraljudsgel men då ska man komma ihåg att tvätta bort den direkt efter. Jag har för lite kunskap om hur ultraljudsgel är att använda i ansiktet för att uttala mig om det är ett bra eller dåligt råd.