Nuxe créme fraiche de beaute

Nuxe créme fraiche de beaute

Inlägget innehåller reklamlänkar till Eleven

Nuxe créme fraiche de beaute är en återfuktande och skyddande kräm för normal hud. Det här är en av få krämer jag sett som är för den mest ovanliga hudtypen vi har. Normal hud är det ytterst få som har om vi ska tro skönhetsindustrin.

Den innehåller växtmjölksextrakt och vita blommor som återfuktar och lugnar. Konsistensen ska smälta ihop med huden. Växtmjölksextrakten kommer från akacia, ärtor, grönt te, sötmandel, havre, kokos och soja. High tech algextraktet ska vara intensivt återfuktande och skydda mot föroreningar. Vita blommor från mandel och apelsin lugnar och mjukgör. Allatoin lugnar och mjukgör. Rispuder ska absorbera överskottstalg.

Du kan använda Nuxe créme fraiche de beaute både på morgon och kväll. Du kan applicera serum under den om du vill ha mer effekt. Applicera på ansikte och hals. Huden ska bli fräsch, lugn och mjuk.

Jag blir lite förvirrad över deras påstående om 48-timmars återfuktande och skydd. Jag hoppas ni tvättar ansiktet oftare än så. Det är ett påstående jag ska försöka kolla närmare på om jag får chansen.

Nuxe créme fraiche de beaute finns hos Eleven för 195kr

Köpa igen? För tidigt att säga


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *