Hudvårdstest

Skönhet, hudvård och god mat

Om

Jag har alltid gillat mode, skönhet, hälsa och god mat. Många produkter får inte den uppmärksamheten de förtjänar och vissa borde knappt få finnas. Mina tester baseras av mina kunskaper och åsikter. Jag är inte hudterapeut men har rätt bra kunskap och försöker alltid lära mig mer om allt. Redan i tonåren hade jag ett stort intresse för beauty och i takt med ålderstecknen dykt upp har intresset ökat.

Skönhetsbehandlingar och spa älskar väl alla och jag kommer uppdatera med mina erfarenheter av många behandlingar som jag testat.

Träning är i min ålder behövligt och även om jag regelbundet tränar på gym så testar jag gärna alla möjliga träningsformer för att få variation. Jag lovar att ni kan läsa allt om testerna här. Mina vanliga gympass är för tråkiga att skriva om men de kanske också dyker upp här.

Kossttillskott kan göra underverk för hud och kropp och jag testar gärna olika varianter men undviker gärna de galnaste. Kommer aldrig lägga ut rekommendationer om bantningste eller annat däremot tillskott som piggar upp eller är kanon för hud och hår kommer du kunna hitta oändligt om.

Här finns en blandning av recept. 95% är mjölk och glutenfria och resten har jag bara glömt att skriva hur jag ersatt mjölk och gluten. De har jag lagt ut eftersom många anser att det är svårt att laga rolig mat utan mjölk och gluten. Även om jag till 80% försöker äta hälsosamt så kommer det finnas kakor och godis bland recepten för man behöver inte alltid vara perfekt och den här sidan försöker inte vara perfekt. I en perfekt drömvärld skulle alla recept var dokumenterat bra för huden och hålla en enhetlig linje men det enda enhetliga de håller är att jag gillar dem och jag är inte perfekt.

Jag har även fått frågor om varför den här sidan ligger på Ergologica och förklaringen är enkel. Jag startade och drev Ergologica under många år med ledstjärnan ”Kroppen ska hålla hela livet” Då jag startade företaget så satsade jag på ergonomiska hjälpmedel och hade viss del verksamhetsutveckling. Även idag brinner jag för en hållbar arbetsmiljö men har lagt mousetrappers och belysning på hyllan. Själva domännamnet har jag haft kvar fast jag avregistrerade bolaget för många år sedan. För att kroppen ska hålla behöver man ta hand om sig själv och äta gott.

Ergo betyder alltså eller följaktligen (men syftar också på ergonomi) Logica syftar på att hitta logik men vart lite copycat när företaget Logica körde en stor kampanj. Mitt bolag hade redan namnet då och jag gillar namnet. Jag gillar när lösningar går att koppla till logik. Hudvårdstest hamnade alltså här när jag kände att Instagram är bra men jag vill gärna sväva ut i låååånga texter ibland. Dessutom går inte Instagraminlägg att kategorisera så ett sätt som jag gillar.