Är det ett plagg jag är förvånad att inte fler använder under pandemin så är det One Piece. Jag har osunt många och det är världens skönaste plagg att slappa runt i hemma. Jag har dem ofta när jag gör mask. Nu fryser jag jämt så de med korta ben är inget jag riktigt fallit för. När OnePiece kom så var de i passform passande för en Teletubbie men de senaste åren så har det även kommit sköna modeller i lite mer slimmad passform.

Den här är absolut på min önskelista just nu. Det sköna med den är att passformen är finare än på de lite mer baggy modellerna så man behöver inte skämmas om någon kommer förbi. Kashmereseten är ju lite elegantare men inte så smidigt om du ska göra en lermask eller liknande.

Nu undrar ni säkert vad sjutton det här har med hudvård att göra och det förstår jag. En viktig aspekt med hudvårdsrutinen är att få en stund egentid och då ska man självklart ha bekväma kläder. Helst ska kläderna inte vara i ömtåligt material så du behöver oroa dig över fläckar.

Min favorit verkar tyvärr inte säljas mer men jag ska ordna en bild på den. Om ni ska handla en så har jag såklart ordnat rabatt till er som tack för att ni följer mig.

Uppge HUDVARDSTEST när ni handlar på Onepiece ADLINK

onepiece.com/?ref=bb-9zgbg8