innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

RapidLash – Eyelash Enhancing Serum är ett franserum som ska ge bättre fransar på 1-2 månader. Jag såg skillnad efter bara 3 veckor och då har jag ändå använt ett annat serum innan och trodde att jag inte skulle se någon större skillnad.

För bästa effekt så ska du applicera serumet varje kväll på väl rengjord hud. Använd penseln och dra en tunn linje längs med franskanten. Börja i ögonvrån och dra utåt. När du nått önskad effekt kan du dra ner till varannan dag. Känn dig för vad du trivs med.

Serumet är testat av ögon- och hudläkare vilket inte alltid är en garanti. Att något är testat är egentligen ointressant eftersom man även vill veta att de vart godkända. Den här har även bevisats vara säker och effektiv. Det är parfym och parabenfritt. RapidLash – Eyelash Enhancing Serum ska även vara säkert att använda om du har kontaktlinser

Det som är unikt med RapidLash – Eyelash Enhancing Serum är HEXATEIN® 1 COMPLEX, som består av sex mycket effektiva ingredienser. De är specifikt utformade för att konditionera, återfukta, förstärka och förbättra det generella utseendet hos dina ögonfransar.

  • Polypeptider, som består av gynnsamma aminosyror, skyddar huden mot sprickor.
  • Biotin (pro-vitamin B7/vitamin H), en viktig faktor för att bevara ungdomligheten hos ögonfransar och få dem att se hälsosammare ut.
  • Panthenol (vitamin B5) ger ögonfransarna och ögonbrynen en beläggning som håller inne fukt och näring för ett förbättrat helhetsutseende.
  • Aminosyror hjälper till med att stärka proteinstrukturen i ögonfransarna, vilket gör att de ser friskare ut.
  • Sojabönolja, som är rik på vitaminer, ger glans och lyster till ögonfransar och ögonbryn, vilket får dem att se fylliga och vackra ut.
  • Pumpafröextrakt, som är rikt på vitaminer och mineraler, hjälper till att balansera och förbättra ögonfransarnas utseende

3 ml kostar från 383-479 beroende på var man köper det.

Om man googlar så kommer det upp otroligt många goda recensioner på RapidLash – Eyelash Enhancing Serum men jag läst på Facebook att det finns ett ämne i det här som inte är helt kanon på lång sikt. Som alltid så är jag ingen expert men försöker alltid samla information. Jag gillar det här serumet, har känsliga ögon och har inte haft några problem.