Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Reserol Reservatrol Boosting film är verkligen innovativ. Det är som ett blad man lägger på insidan av kinden och den löser upp sig inom ca 5 min. Fördelen med att ta tillskott den vägen är att kroppen tar upp ämnena utan att behöva passera magen. Magsyran bryter ju som bekant ner många av våra värdefulla kosttillskott så den här är lite mer kreativ.

Jag har nyligen börjat med dem så jag kan inte uttala mig om några pigmentsfläckar försvunnit än. Dessutom är det inte helt smart att kolla sådant på vintern då det knappt är sol och solskadorna med automatik försvinner men det känns som om jag mår bra av dem och huden mår bra. Rynkdjupet känns mindre och lite förbättrad spänst. 

Reservatrol är den magiska ingrediensen som Reserol bygger på. Det är en polyfenol som ingår i den franska paradoxen med att de är hälsosamma men dricker vin och äter choklad. Det är även en viktig antioxidant för vår hjärna. Det stöttar även vårt viktiga hjärta och självklart gör det underverk för vår hud. Det stärker dina leder också vilket är viktigt för hälsan.

Om du ska uppnå maximal hälsoeffekt av Reservatrol skulle du behöva dricka 500 glas om dagen och om du klarar det så har du nog enkelt uttryckt supit bort varenda hälsoeffekt. Om någon testar så skyll inte på mig. 

Jag känner mig piggare och gillar mentolsmaken på filmen. Om jag blir supervacker vet jag inte men det känns bra och jag har köpt Reserol Reservatrol Boosting film flera gånger. 

32 dagars förbrukning finns bland annat att köpa hos Lyko för 995

 

 

Följande har jag saxat från Reserols hemsida! Den är proppad med intressant info. Jag använder också andra produkter från dem så håll utkik efter inlägg om dem!

Resveratrol är en växtpolyfenol som är naturligt förekommande i växtriket där den fungerar som ett potent försvar mot yttre stress. Det är en väldokumenterad substans och i över 12 000 publicerade studier finner vi flertalet områden där substansen visar ha en positiv hälsopåverkan. Användande av resveratrol har visat förbättringar i huden avseende elasticitet, mjukhet och djup på rynkor. Även mängden pigmentfläckar minskade efter användandet av resveratrol*. Resveratrols effekter kan liknas vid en mycket potent antioxidant, vilket gör resveratrol till en unik substans inom anti-agingområdet**.

FUNCTIONAL FILM TECHNOLOGY

Den unika tekniken FFT innebär att aktiva ingredienser kan tas upp direkt i kroppen via munslemhinnan. Det är en innovativ metod som möjliggör upptag direkt i blodbanan utan att passera mage/tarm, något som tidigare inte varit möjligt. Fördelarna är kortare tid till effekt, ökad kontroll och enkel hantering. En stor utmaning med resveratrol är biotillgängligheten, dvs hur mycket resveratrol som tas upp och kan tillgodogöras av kroppen. När man äter eller dricker resveratrol bryts det ner i magen och levern och mindre än 1% av dosen tas upp i kroppen. Upptaget av resveratrol genom huden är ca: 6-8%. Därför har vi valt att basera Reserol på filmtekniken FFTTM. På så sätt kan vi möjliggöra att resveratrol tas upp via munslemhinnan och transporteras vidare ut i cellerna där det gör nytta.

RESEROL FILMS
REDEFINE TIME

Reserol Films är helt unik i och med att det är den enda produkten som sammanfört resveratrol och Functional Film Technology ™. Naturens egna försvar tillgängliggjort genom svensk innovation. 

Resveratrol har länge varit en välkänd substans inom skänhetsindustrin. Nu finns Reserol – en ny innovation designad med ett enda syfte – att maximera upptaget av resveratrol. 

Welcome to a new beginning.