Rituals foot scrub – Rituals of Karma ska göra fötterna mjuka och lena. Jag anser egentligen att det går lika bra att exfoliera fötterna med samma produkt som till övriga kroppen. Det som brukar vara största skillnaden är att den för kroppen är mindre grov än den för kroppen. Ju mer jag läser om överexfoliering desto mindre vill ja ha hårda peelingar. Som ni ser på bilden så är peelingen härligt turkosblå. Det känns inte som om kornen är vassa men det är en positiv sak. Vi vill ju inte skada vår ömtåliga hud. Jag peelade både foten och smalbenet.

Jag har varit dålig på att gå iväg på pedikyr på sista tiden så idag tänkte jag göra det själv. Om ni vill kan jag lägga ut tips på hur man gör en enkel pedikyr hemma. På stranden är det skönt att ha välvårdade fötter. Nu tror jag att det egentligen inte är någon som kollar men jag gillar skönhetsvård som man bara gör för sin egen skull.

Annons

Huden känns jämnare och jag tycker det även känns som om blodcirkulationen ökar lite. Jag peelar även lätt på nagelbanden. Hälarna behövde lite mer puts men jag är ändå rätt nöjd med resultatet. Ritual of Karma har en väldigt fräsch unisexdoft som jag verkligen gillar.

När jag googlar för att läsa på mer och hitta pris så verkar den här inte finnas mer så frågan om jag vill köpa den igen är omöjlig att besvara. Eftersom jag anser att man ändå kan uppnå liknande resultat med en kroppspeeling så skulle jag nog lägga pengarna på annat.