Rituals handtvål holy lotus & white tea eller The ritual of Karma hand wash som är det korrekta namnet var med i Goodiebox Caring nature. Rituals är B Corp certifierade vilket är en hård certifiering att få. Det ställer höga krav. Vissa certifieringar nämner jag inte att produkter har för att jag tycker villkoren är luddiga eller att jag är dåligt insatt men B Corp är en seriös certifiering och dessutom är inte miljö och hållbarhet det första jag tänker på när jag ser Rituals. Jag tänker mer på dofter och snygg design och det är något jag uppskattar. Miljö och elegans går att kombinera. Det är ett av skälen till att jag även gillar AIE Cosmetics men nu håller vi oss till Rituals och deras handtvål från min favoritserie Karma.

Som alltid måste jag kolla lite mer på vad den innehåller som ska göra nytta. Dofter i all ära men en handtvål måste göra mer än att dofta gott annars kan man lika gärna droppa på lite parfym på händerna. Rituals handtvål holy lotus & white tea innehåller helig lotus och vitt te. Den är pH-neutral vilket skyddar våra värdefulla händer.

Recension Flaskan är väldigt snygg. Färgen på tvålen känns sommarfräsch

Viktigast av allt så doftar den fantastiskt och gör handtvätten till en liten aromaterapistund. Jag brukar arbeta in tvålen i händerna och andas in doften en kort stund innan jag sköljer bort den och smörjer händerna. Om det är på kvällen så avslutar jag med Rituals the Ritual of Jing night rescue hand mask annars använder jag en lättare handkräm som Scratch no dry hands moisturizer

Rituals handtvål holy lotus & white tea finns bl a hos Kicks för 119kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra men då satsar jag såklart på refill eftersom jag redan har flaskan

close

Prenumerera på nyheter och exklusiva erbjudanden