Rituals of Hammam är ett duschskum från Rituals. Som alla deras produkter så är doften det mest utmärkande. Jag älskar deras duschskum och duscholjor. Vilken sort jag använder beror på vilket humör jag är på. Oftast har jag några olika dofter i duschen för att kunna välja den som känns bäst för dagen.

Den här har en stark eukalyptusdoft och passar bra när man känner sig lite trött. Skummet är helt underbart och ska vara vårdande för huden. Rosmarinen i Rituals of Hammam ska göra den uppiggande för huden. Det är en uppiggande doft och huden känns ren.

Bubblorna i skummet känns skönt mot huden och jag brukar andas in doften innan jag tvålar in mig med skummet. Det blir en liten variant av aromaterapi på morgonen. Man känner sig ren och fräsch efter. Doften ligger inte kvar tycker jag men när jag känt andra som använt Rituals så tycker jag att de kan ha doft så det kan vara jag som är hemmablind.

.

Skummet från Rituals of Hammam när man applicerar det på våt hud.

Den kostar ca 95kr för 200ml