Hudvårdstest

Skönhet, hudvård och god mat
Utvald bild

Rituals popup – The Lobby


Även om jag älskar hudvård så måste man ju alltid ta hand om helheten och med det schemat för dagen så kunde jag inte hålla mig därifrån. Vilken kick för själen det var.

Först föreläsning om hur dofter påverkar hur du mår och hur du kan skapa en trevlig miljö med doft. Meditera är viktigt i dessa tider då alla stressar på. Att stanna upp ibland är otroligt viktigt. Sist men inte minst min Feng shui guru! Jannice gör Feng Shui logiskt och skapar alldeles magiskt vackra miljöer utan krams.

 

24 oktober

Rituals nya Home Collection

Lär känna Rituals nya kollektion för hemmet och inspireras kring hur du inreder med dofter

Lunchmeditation med Rosanna Gatti

Avslappnande meditation följt av en inspirerande föreläsning om hur du skapar ett lugn i hemmet

Lär dig allt om Feng Shui med Jannice Wistrand

Inspireras kring Feng Shui och hur det kan skapa god energi i både själ och hem 

Vilken drömdag va? Fylld av ideer och inspiration åkte jag hem. Efter allt klokt om dofter i hemmet så köpte jag ett diskmedel från rituals. Doften är underbar och designen passar mitt kök så perfekt.