Inlägget innehåller reklamlänkar

Rituals The Ritual of Ayurveda hand wash är en lite varmare doft från Rituals. Handtvål är en dum benämning av kategorin eftersom jag oftast använder tvålfria handrengöringar. Den här innehåller sötmandelolja som mjukgör och det känns extra viktigt nu när vi alla tvättar sönder våra viktiga händer. Jag smålog när jag läste att den även innehåller indisk ros, jag börjar tro att jag gillar ros i smyg efter att ha trott att jag inte gillar rosdoft hela livet. Det är en härlig lite kryddig doft och jag tycker den är helt underbar

Jag tycker om naturen och vill gärna dra ner på onödiga förpackningar därför gillar jag att Rituals The Ritual of Ayurveda hand wash finns som refill. Antingen fyller man på en förbrukad ritualspump eller använder en annan pump. Extra plus för att de inte har en hårdplastkork utan en enkel förpackning att lämna till återvinningen.

Rituals The Ritual of Ayurveda hand wash finns bland annat hos Åhlens för 90kr eller 110kr om du även vill ha pumpen Jag köper gärna den här fler gånger.