Rosacure Intensive Spf 30 är en solskyddscreme speciellt framtagen för de med Rosacea.

Spf är en djungel. Alla vet att man ska ha det men man vill ju inte bli glansig eller vit heller. Jag har rosaceabenägen hud dessutom och många sorter irriterar min känsliga hud.

När jag var hos @nuevidahudvardssalong på behandling fick jag tips om den här underbara spfen.

Den är lätt färgad och suddar ut ojämnheter i ansiktet. Det är som ett beautyfilter 🥰

Nu är jag i fjällen på påsklov och solen är stark på kalfjället. Igår åkte jag en mil i solsken 🌞 och snön reflekterar solen hårt. Jag applicerade en gång innan vi åkte och återapplicerade ca varannan timme. Har självklart använt den under snällare förhållanden också men den skyddar riktigt bra.

Har även testat den på en vän som har rosacea och hon håller med om att den är riktigt mild och bra. Hon brukar liksom jag få utslag av många cremer.

Jag älskar extra mycket att den inte gör huden glansig🥰

Rosacure Intensive spf 30 är lite pricy men efter att ha testat den är den värd varenda krona. Huden mår bra och man ser snygg ut

Klicken är bara för att visa färgen på krämen. Jag lovar att jag applicerar mer än så

och inte som ett barn eller ett oljetroll. Den är lätt att tvätta bort och skyddar bra. Hur mycket mer kan man önska.

Exakta mätvärden och annat lämnar jag till proffsen. Jag uttalar mig om hur den känns och om jag upplever att den skyddar utan att orsaka utslag.

Spf har ju varit en het potatis de senaste åren. Vi kan alla komma överens om att spf gör nytta och förebygger många problem. Skandaler med märken som uppger högre skydd än produkten egentligen har drar ju ner trovärdigheten för många. Jag känner mig trygg med Rosacure och tror de håller det skyddet som står om man applicerar tillräckligt.

Måttlig sol finns det gott om forskning på att gör nytta men det kan man få utan att utsätta sig för att pressa i solen. Det är som med allt annat, vi måste hitta den gyllene medelvägen. Om du har Rosacea är det gott om forskning som tyder på att sol kan trigga så det här är en bra kräm om man använder den klokt.