Rosenserien nail and cuticle oil

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Rosenserien nail and cuticle oil är en olja för nagelband och naglar. Den ska förebygga att naglarna skivar sig och spricker. Vanligaste anledningen till att naglar gör så är att de saknar olja och inte är tillräckligt elastisk, genom att olja naglarna regelbundet blir de starkare och kan växa längre.

Vad är det då i Rosenserien nail and cuticle oil? Den innehåller myrra som doftar ljuvligt och stärker naglarna. Camelinaoljan gör nagelbanden mjuka. Tea tree oil är känt för att motverka hudproblem och lugnar irritationer. Den är vegansk och naturlig.

Att använda den är enkelt. Droppa lite på nagelbanden och massera in, helst morgon och kväll. Kom ihåg att det tar tid att växa ut en ny nagel så räkna inte med superstarka naglar på en vecka.

Recension: Doften är ljuvlig. Flaskan är slimmad och tar inte mycket plats och går att ha i handväskan. Jag har min vid soffan hemma för där kommer jag ihåg att olja naglarna när jag kollar på nyheterna.

Konsistensen är lätt och den blir inte oljig. Jag tycker den här känns lättare än Scratch nail food som jag oftast använder. Nu tvättar jag händerna väldigt ofta än och har slarvat ett tag med olja men när jag använder den ser jag skillnad på nagelbanden. Nagelkvaliteten tar ju ett tag till att se skillnad på och dessutom har jag börjat äta Original Silicea Hår, hud & naglar igen så det blir svårt att se vad som gjort skillnad.

Rosenserien nail and cuticle oil finns hos Lyko för 265kr

Köpa igen? Det kan jag tänka mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *