Rosenserien är ju ett klassiskt hudvårdsmärke som funnits i många år. De har bra produkter men inget märke jag handlat mycket av. 

Jag har fått Rosenserien organic cotton mask  i en goodiebag och har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den fast jag tror det här är 3e gången jag försöker bilda mig en uppfattning. 

Rosenserien organic cotton mask  stramar upp huden och man ser fräschare ut. Det är generöst med serum i den. Den är mild och jag får inga reaktioner av den. 

Det som stör mig med den är ekologisk bomull. Sheetmask är ju tveksamt för miljön men praktiskt att ta med på resor. Om man nu inte kan vara utan sheetmask finns det nedbrytbara material som fungerar toppen. Varför använder man då bomull som förbrukar mängder av vatten? Ekologisk eller inte så känns bomull som ett väldigt felaktigt val.