Inlägget innehåller reklamlänkar

Sachajuan Curl Treatment har jag börjat testa nu och den ska få hänga med ett tag till. I en drömvärld skulle den hålla mina lockar snygga och spänstiga men än har jag bara sett spänsten i håret. Håret blir mjukare och spänstigare. Fukt är ju viktigt för att ha fina lockar och behandlingen är som en bra hårinpackning.

Här är en bild på mitt hår genomborstat innan jag började med Curl Treatment.

Som ni ser på bilden så har jag någon skum mix av spikrakt och lockigt så ingen hårinpackning kan göra korkskruvar av mitt hår men jag vill framhäva lockarna lite mer och få ett mjukare hår. Mitt hår är trotsigt och vart nästan rakare av behandlingen men väldigt mjukt och fint. Sen är det nog dags för en klippning men håret känns mjukt och härligt efter en omgång med Curl Treatment. Någon skrev i en recension att behandlingen skulle sitta länge för att ha bra effekt så jag ska testa en lång sittning i bastun för att se om det blir någon skillnad. Med tanke på hur torrt mitt hår har varit ett tag så kan jag tänka mig att det behövs många behandlingar.

Jag testar en liten flaska som jag fick på köpet när jag handlade på Sachajuans hemsida. Av det jag använt den hittills så skulle jag absolut köpa den igen.

Om du tycker mycket om Sachajuan Curl Treatment så har Lyko en STOR flaska till ett otroligt pris. 395 kr för 1000ml istället för ordinarie pris 800.