Inlägget innehåller reklamlänkar

Sachajuan Hair After the Sun är en intressant produkt. Jag klagar jämt på att mitt hår är torrt och på sommaren brukar det ju bli ännu torrare fast jag försöker skudda håret så gott det går. Solhatt är en favorit men det funkar ju inte jämt och det händer att även håret för lite mycket av solsken. När du är i solen ska du använda Hair in The Sun vilket är ett otroligt bra namn. Som många av Sachajuans produkter innehåller den här Ocean Silk. Ocean Silk är skapat av marina alger från Skandinavien. Om du vill fördjupa dig heter algerna Rhodophycea och Chondrus Det stärker håret inifrån och ut och gör det silkesmjukt. Håret blir också mer elastiskt så det inte bryts av lika lätt.

Efter en dag på stranden eller annan aktivitet i solen kan man applicera Sachajuan Hair After the Sun för att återfukta håret. I beskrivningen står det att den ska återställa glansen i håret och jag vill hävda att den även ger glans för mitt hår brukar inte vara så friskt glansigt som det blir. Håret blir silkeslent och känns härligt friskt. Även om det här är en after sun produkt så kommer jag använda den även vintertid bara för att den är så härlig. Det känns som en otroligt härlig leaveinmask för håret. Så alla som fnyser åt den här borde tänka om. Det är en riktigt bra produkt som gör underverk för torra hår.

Sachajuan Hair After the Sun finns hos Kicks för 220kr. Jag kan definitivt tänka mig att köpa den igen. Den är underbar.

Jag har även ett samarbete med Sachajuan så om du handlar på deras hemsida, kom ihåg att uppge Hudvardstest så får ni rabatt på alla deras underbara produkter.