Inlägget innehåller reklamlänkar

Sachajuan Hair in the sun är en riktig sommarprodukt. Det är en stylingkräm med UV-skydd. Vid det här laget vet de flesta att de ska skydda sig från solen. Även håret mår bra av skydd men Spf i håret är sällan snyggt och hur effektivt det är i längderna är tveksamt. Jag använder hellre en produkt framtagen av proffs och som är anpassat för hår.

Tuben riktigt andas sommar och sol. Den är praktisk att packa ner i en väska och tar inte mycket plats. Nu antar jag att resandet även den här sommaren kommer vara begränsat men det är ändå bra med praktiska förpackningar. Helst ska de vara snygga också. Den här kan få stå framme i badrummet under rätt årstid.

Skyddet ska tåla dusch och bad så man slipper återapplicera hela tiden. Jag gillar sånt och använder hellre ett detoxshampoo ibland. Om du har färgat hår är det extra viktigt att skydda håret från solen. Jag har min naturliga färg men vill skydda håret från uttorkning eftersom det ofta blir väldigt torrt.

Det som skyddar håret i har det vackra namnet Ocean Silk Technology vilket är som en dröm. Ni som är veganer kan andas ut, det är veganskt protein som påminner om silke. Jag älskar siden och vårdande styling! Sommartid vill vi gärna lägga minimalt med tid på yta men ändå vara snygga och det här är en perfekt kombinationsprodukt. Den är vegansk och crueltyfri. Om du undviker parabener kan jag lugnt meddela att den inte har det heller.

Man ska applicera produkten efter tvätt i fuktigt hår och sedan styla som vanligt. Hur mycket får man prova sig fram till. Det är som en stylingkräm men som också har UV-skydd och andra vårdande ingredienser. Se bara vilken härlig färg krämen har. Jag tog lite mer än så till mitt axellånga ganska tjocka hår.

På Kicks finns Sachajuan Hair in the Sun för 220 vilket jag tycker är ett riktigt bra pris.

Jag har inlett ett samarbete med Sachajuan och om ni uppger koden Hudvardstest får ni rabatt. Rabatten gäller på hela deras sortiment och handlar du för över 500 får du dessutom en skalpborste på köpet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *