Inlägget innehåller reklamlänkar

Sachajuan Moisturizing Conditioner är ett rejält återfuktande hårbalsam. Det ingick i shinekitet jag köpte nyligen. Sachajuan har sjukt bra erbjudanden just nu så jag kommer göra många recensioner på deras produkter nu. Jag köpte ett Shine Set för 576 och fick en skalpborste och ett resekit och lite samples.

Det är ett återfuktande balsam som är till för behandlat hår som har blivit lite hårt hanterat. Jag har inte färgat håret på några år men det är ändå torrt och känsligt. Varför mitt hår är så tramsigt vet jag inte för jag är så snäll mot mitt hår och fönar det ytterst sällan och i år har styling i allmänhet inte varit vanligt.

Arganolja är ju en klassiker för håret och jag gillar det. Sachajuan Moisturizing Conditioner innehåller också Ocean Silk Technology som jag älskar. Det känns riktigt hur håret repareras inifrån och ut. Första användningen så känner man skillnad men det syns inte så mycket i spegeln men efter några användningar! Det gör verkligen underverk och då är det dags för mig att klippa håret men ändå ser det fräscht ut.

Ni som följer mig vet att jag är lite hopplös på att hitta fel i allt och även om jag älskar det här balsamet så är jag nyfiken på vad som har en lätt äcklig doft i det. Det påminner om Dove men som tur är ligger inte doften kvar när du sköljt håret och det är värt att stå ut med i 2 minuter för att få silkesmjukt hår. Min gissning är att det är någon återfuktande ingrediens som jag har svårt för. Om någon vet vad doften kommer ifrån så får ni gärna säga till. Jag kommer ändå köpa det här igen för jag gillar resultatet.

Sachajuan Moisturizing Conditioner finns på rea hos Kicks just nu för 192 ordinarie 240kr Det går även att köpa direkt hos Sachajuan för 250kr