Inlägget innehåller reklamlänkar

Sachajuan Moisturizing shampo är som man gissa av namnet ett återfuktande shampoo. Mitt hår har varit torrt och oformligt ett tag och jag har undvikit att styla det för att det ska få vila men nu ska det bli mjukt. Jag saknar mina lockar och sommartid tycker jag om att ha lättfixat hår. Det här schampot bygger på Ocean Silk Technology liksom många andra produkter från märket. Det innehåller också Arganolja som är välkänt för att mjuka upp håret.

Det känns som om schampot verkligen återfuktar inifrån för hårstråna blir mjukare redan efter första tvätten. Något jag inte riktigt gillar med Sachajuan Moisturizing shampo är doften. Den påminner om Dove och jag har svårt för den doften. Som tur är så försvinner doften direkt när man sköljer ur håret annars hade jag gett bort det här till någon. Håret blir otroligt mjukt av schampot och får en härlig lyster.

Sachajuan Moisturizing shampo 250 ml finns bland annat hos Lyko för 207kr. Om du vill handla direkt hos Sachajuan så kan ni använda koden Hudvardstest för att få lite rabatt.

Jag är ambassadör för Sachajuan men jag lovar att mina recensioner är lika brutalt ärliga oavsett. Jag skulle dessutom inte kunna ställa upp som ambassadör för något jag inte använder själv och tycker om.