Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Schaebens Hyaluronic hydrogel eye pads är en ögonmask med något som kallas för hydrogel teknik. Den ska återfukta och ge en ungdomlig hud. Som vanligt fnissar jag över allt som ska ge en ungdomlig hud eftersom jag hade akne när jag var ungdom och strävar inte efter att få tillbaka den men jag antar att de syftar på spänsten och slätheten som ett fåtal ungdomar har. Den ska minska mörka ringar under ögonen och reducera svullnad. Schaebens är ett tyskt hudvårdsmärke som ligger i den lägre prisnivån. Tyskland har ofta bra produkter.

Det som ska ge ett slätare ögonparti i Schaebens Hyaluronic hydrogel eye pads är naturliga algextrakt och hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ju känt för sin förmåga att binda fukt och ge en återfuktad hud.

Paden ska appliceras på rengjord hud och sitta 10-15 minuter. Det som är kvar ska masseras in och inte tvättas bort. Optimalt är att använda den 2-3 gånger per vecka.

Recension Jag är som vanligt inte helt imponerad av engångsförpackningar även om det är praktiskt att ta med på resor. Det är hygieniskt och praktiskt men inte så bra för naturen.

Passformen är bra och det är lätt att applicera dem. Det är inga problem att röra sig medans masken verkar och jag har även hängt en tvättmaskin utan att de ramlade av.

Om man använder den som de rekommenderar så blir det billigare att gå på salong och behandla ögonen. 3 gånger per vecka och 29kr per förpackning blir 4524kr per år för att tillfälligt släta ut.

Jag har mest problem med svullnad under ögonen och inte så ofta mörka ringar. Det som märks mest när jag använder dem är att svullnaden lägger sig och huden under ögonen ser slätare ut. Det är en bra mask och jag har använt den innan fest och inte enligt deras anvisningar eftersom jag inte haft mer än 2 masker hemma.

Schaebens Hyaluronic hydrogel eye pads finns hos Lyko för 29kr

Köpa igen? Det är en bra mask men jag tror ändå inte det.

close

Prenumerera på nyheter och exklusiva erbjudanden