Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Sebastian Drynamic torrschampo har legat bortglömt i ett skåp pinsamt länge. Jag brukar inte gilla torrschampo men på senaste tiden har jag börjat få en lite fetare hårbotten. Enligt mig är det just sånt som torrschampo är till för så nu ska jag försöka använda mina torrschampon.

Förutom att hålla håret fräscht lite längre så ger Sebastian Drynamic torrschampo mer volym och stadga. Jag är inte helt såld på doften men funktionen är helt ok. Doften påminner om Dovetvål och jag tycker den är så äcklig. Idag använde jag torrschampot före gymmet och det var där jag noterade doften så det kan ha varit någon där som luktade. UPPDATERING Doften verkar inte ha kommit från schampot. Det har en neutral doft och någon på gymet borde byta tvål.

Det räddar håret några timmar till och det kan vara praktiskt ibland. Med ett hår som behöver flera timmar för att självtorka så är det skönt att kunna dra ut på tvättarna så gott det går. Jag tycker inte att det håller sig fräscht en hel dag till men jag kommer uppdatera med hur det går med det här. Jag lägger ju ofta upp inläggen här med mina första intryck och uppdaterar allteftersom.

Igår när jag testade så tog jag för mycket och då känns håret som hö. Det ger stadga till håret så jag kombinerar schampot med lite hårolja i topparna.

Sebastian Drynamic torrschampo 75ml finns hos Lyko för 119kr