Sheetmask botar knappast träningsvärk men det gör huden vackrare och är skönt. Ikväll blir det Reserol Retreat Sheet mask som jag använt under några år. En av få masker som jag köper flera gånger.

Efter några härliga dagar med träning är det dags för min favorit! Shot & sheetmask! 
Ikväll blir det extra festligt med @patrikbergfeldt som kör en live om makeup och hudvård 🥂
Kolla ni med! Hoppas alla har en underbar tisdag 💖

Kvällens mask vart Reserol Retreat Sheetmask och färdig kallpressad rödbeta, granatäpple & ingefärajuice från Coop. Jag brukar föredra att göra egen shot och juice men ibland räcker inte orken till och färdigköpt juice är också bra. Det finns recept här på hemsidan på min egen rödbetsjuice om du också vill göra egen juice. Det sägs att näringsämnena är högre i den man gör själv och att rödbetor oxiderar efter någon dag. Reserol Retreat Sheetmask är en av mina favoriter och den är så härligt återfuktande. Kom bara ihåg att ta bort skyddspappret innan du använder den. När Smartson hade tester av den såg jag många som använde den med skyddspappen. Jag brukar torka av serumet från skyddspappen på dekolletaget så får även det lite extra omsorg.