Silicea vital shampoo är ett volymshampoo som även ska stärka håret. Självklart är stjärnan i detta shampoo silica.

Det ska stimulera hårsäckarna och motverka håravfall samtidigt som det ger styrka och volym. Det som ska uppnå effekten är en mix av silica och biotin. De stärker håret och ger ett märkbart tjockare hår samtidigt som det vårdar, återfuktar och tillför näring. Jag tycker om att det här jobbar från rötterna och ut till topparna.

Silicea vital shampoo är veganskt, utan cykliska silikoner och utan parabener.

Shampot passar bäst för normalt till torrt hår som är tunt. Mina lockar behöver lite mer fukt men det är verkligen ett bra shampoo som ger styrka och volym till håret. Jag har tunna hårstrån men väldigt många så det går att jobba upp en bra volym på håret med det här. Jag har även spraybalsam från Silicea som jag brukar använda med det här.

Silicea vital shampoo finns hos Meds för 119kr

Köpa igen? Jag tycker om det men det är inte 100% rätt för mig. Jag använder det gärna när håret känns försvagat.