Sjö skin Happy honey mask

Sjö skin Happy honey mask har jag läst mycket om på Instagram och många hyllar den. Det är en mask med många olika funktioner och gjord på naturliga ingredienser. Den ska lugna, djuprengöra, exfoliera, bekämpa blemmor, jämna ut hudtonen och stimulera hudförnyelse. Den ska fungera för alla hudtyper och även känsliga.

Det låter som en mask min hud behöver efter veckor med slarv och i hudvårdsrutinen pga resor. Min hud blir alltid i obalans när det är mycket att göra och nu har jag som tur var bara haft positiv stress men begränsat med tid för att lägga mask och ta hand om mig som jag brukar. Nu hoppas jag att Sjö skin Happy honey mask ger mig en jämn, klar hy med en underbar lyster.

Det i masken som ska göra nytta är om du inte redan gissat det såklart honung! Honungen kommer från en bigård i Värmland. Det är rå närodlat honung med alla näringsämnen bevarade! Coixfröna är exfolierande, extra vacker är att de kommer från skaparens mors hemstad i Kina. Kalamin verkar vara ett mineral som absorberar överflödig fukt så jag antar att den ska stabilisera masken. Kaolinlera är en annan härlig ingrediens i den och det är ju en klassiker för att få en ren och härlig hy.

En smidig applikator medföljer i asken och den är perfekt för att applicera masken med. Masken ska sitta 10-30 minuter innan du sköljer bort den. Jag är glad att jag sköljde av den i duschen för den exfolierande effekten kommer när masken ska bort. Jag kan tycka att den är på gränsen till för exfolierande men då är jag en fd överexfolierare som insett att för mycket exfoliering gör mer skada än nytta. Kornen är väldigt fina och påminner om Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish. Huden blir polerad och snygg så den är fantastisk men skölj bort masken försiktigt och exfoliera med omdöme. Om du saknar omdöme är duschen din bästa vän.

Applicera ett tunt lager för annars finns risken att hudens värme smälter masken och den kommer droppa. Det står att du kan använda den 3-5 gånger per vecka men då bör du vara försiktig när du tar bort masken och använd absolut ingen peeling innan.

Huden blir otroligt len och känns inte uttorkad när man tagit bort masken. Det här kommer absolut bli min festmask. Om det infaller 3-5 fester på en vecka så kommer jag använda masken så ofta! Bara för att jag älskar oljor kommer jag avsluta med Sjö skin happy honey Oil när jag använt den här masken.

Sjö skin Happy honey mask finns hos Bangerhead för 500kr och hos Sjöskin

Köpa igen? Yes, den får ersätta Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish hos mig eftersom den även fungerar som en återfuktande mask.

Sjö skin Happy honey mask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *