The Skin Agent Move Anti Chafe Balm är ett stift som räddar huden från friktionsskador. Vem har inte drabbats av skav när låren gnidits mot varandra en varm dag?

Det som ska rädda huden är en sammansättning av fettsyror som ska minska friktionen. Den innehåller bland annat Allantoin som är känt för sin lugnande effekt som dämpar röd och irriterad hud. Den fungerar alltså inte bara förebyggande utan även läkande.

Jag upptäckte den här när jag var på en kurs i att gå med klackar. En del i att se snygg ut i högklackat är ju att slippa ha ont. I många år har jag använt strumpbyxor sommartid för att slippa skavet. Jag hade också i all ärlighet komplex för mina ben som har något litet ärr och skavanker. Ju äldre jag blir ju mindre bryr jag mig och använder möjligen en skimrande bodylotion för att maskera dem lite. Det finns ju ingen människa som har perfekta ben.

Det bästa är att applicera Skin agent move anti chafe balm förebyggande. Den absorberas snabbt och ska inte täppa till porerna. En bonus är att den både återfuktar och ska tåla vatten. Den är oparfymerad och dermatologiskt testad. Det enda du inte ska använda den till är öppna sår eftersom det kan leda till infektioner. Låt också stiftet absorberas ordentligt innan du klär på dig så du inte råkar få fläckar på kläderna.

The Skin Agent Move Anti Chafe Balm finns hos Lyko för 159kr

Köpa igen? Absolut! Jag vill inte vara utan den.

Skin agent move anti chafe balm