Inlägget innehåller reklamlänkar

Skin Regimen Hand Cream är en väldoftande elegant handkräm. Designen är stilren och sjukt snygg. Jag hatar egentligen skruvkorkar men det gör inget, den här är snygg ändå. Utseende är inte allt, en handkräm ska ju göra nytta också annars kan man lika gärna köpa en prydnadssak.

Förutom att vara snygg så doftar Skin Regimen Hand Cream helt fantastiskt men det jag gillar mest är att den är klbbfri. Du kan smörja händerna och sedan fortsätta med datorn eller mobilen utan kladd. Jag kan ju knappast vara den enda som ofta hoppar över att smörja händerna för att slippa bli kladdig.

97% av ingredienserna är naturliga. Den är även silikonfri. Nu är inte jag något fan av att rabbla upp allt en produkt inte innehåller men jag vet att många tycker det är viktigt och delvis håller jag med. Jag vill ha så rena produkter som det bara är möjligt. Vad är det för allt i den här handkrämen som gör den så bra?

– Longevity Complex™: Består av extrakt från ekologiskt superfood och en avancerad molekyl som motverkareffekterna av stress och för tidigt åldrande. Med vild Indigo för att reglera överskott av kortisol och för att boosta beta-endorfiner, maquibär skyddandeantioxidanter, spenat för att stärka metylering och förhindra glykation samt karnosin för att förhindra glykation.
– Tulsi: Även känd som helig basilika. En helig indisk ört som används i stor utsträckning i ayurvedisk medicin och anses vara ett elixir som ger ett långt liv. På en systemisk nivå har tulsiadaptogena egenskaper, d.v.s. den kan öka kroppens resistens mot stress, bidra till elimineringen av gifter och minska inflammatoriska processer. Stärker, skyddar och ger ökad lyster i huden.

Behöver jag berätta att jag gärna köper den igen? Har haft den i handväskan och de få vänner jag träffar nuförtiden älskar den lika mycket som jag gör.

Skin Regimen Hand Cream kostar 275kr för 75ml på Lyko ANNONSLÄNK

När jag Googlade fakta om den här hittade jag något riktigt underbart. Skin Regimen har även rumsdoft. Har ni testat den? Är den värd att köpa?