Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks.se

Skin Treat Clarifying Enzyme + AHA Body peeling är kort beskrivet en triplepeeling för kroppen. Skin Treat är ju kända för sina högklassiga budgetprodukter. Den här är inget undantag. Den är baserad på naturliga ingredienser. 100% vegansk och 94,7% naturliga ingredienser. Tro nu inte att det resterande är skräp vilket många vill lura oss att tro. Det som inte är naturligt är oftast där av en anledning och oftast är det antingen funktion eller konserverande ämnen.

Första gången jag använde Skin Treat Clarifying Enzyme +AHA Body Peeling hade jag varit på hammam dagen innan. Då tyckte jag att den var lite vass och var ytterst tveksam om jag skulle kunna använda den. Kornen kändes oroväckande hårda så jag kollade med Kicks vad de var gjorda av. Hade jag googlat mer noga så hade kundtjänst sluppit mig men hon som jag frågade använde den själv så det var ju kul att veta. Dessutom görs kornen av cellulosa så det är inte plast eller något annat skadligt.

Vad är det då som gör nytta i den här peelingen? Cellulosakornen är den delen som är den mekaniska peelinge. Aktiva ingredienser: Granatäpple-enzym + AHA exfolierar huden
Ekologiska aktiva ingredienser: Rosa pomelo + Citronvatten, är kända för att ge lyster

Peelingen ska användas 1-2 gånger per vecka för bäst effekt. Jag tycker huden blir finare av den och jag skulle absolut kunna köpa den här igen.

Skin Treat Clarifying Enzyme +AHA Body Peeling finns att köpa på Kicks för ca 149kr vilket är ett bra pris för en så effektiv produkt.