Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks.se

Skin Treat radiance reveal hand soap scrub är en handtvål med peeling för att lyfta fram lystern i våra händer. Jag tycker om designen på Skin Treats produkter. Att de dessutom håller en hög kvalitet till ett rimligt pris gör att jag gillar dem lite mer.

Nackdelen med deras vackra flaskor är att man ska vara noggrann och läsa noga så man inte tar fel flaska.

Just den här produkten hittade jag på rea hos Kicks men det verkar ha varit rea för att den skulle utgå tyvärr.

Jag lovar att mina händer inte är så stora som de ser ut på bilden😅 konsistensen är relativt mjuk.

Efter långa diskussioner med Christopher på Sapienic och många poddar har jag börjat ifrågasätta om vårt användande av peeling håller på att gå överstyr. Allt fler har problem med sin hud fast vi använder så mycket fina produkter. Om du kollar i ditt badrumsskåp så vågar jag lova att du har en uppsjö med produkter som peelar.

Jag har ansiktsvatten, enzympeel, syrapeel, kornpeel och en massa verktyg som också ska skrubba huden. Då är det bara peeling för ansiktet jag rabblat upp. Var lugn, jag har ungefär samma uppsättning till kroppen och speciella peelingar till fötterna. Det är nog inte helt nödvändigt men det ramlar in någon produkt nu och då i alla fall. Nu är jag konstant nyfiken så jag har kanske lite mer produkter än en normal människa.

Om man tänker på alla produkter för att skrubba huden som vi använder så undrar jag om den här behövs? Om vi tar en relaxdag och helkroppsvård så brukar jag börja med fötterna och använda en speciell peeling till dem, en annan till kroppen och en tredje till ansiktet. Alla de produkterna appliceras med händerna så de bör rimligen vara pelare och klara efter en sån omgång.

Nu är händer starksköra och till en viss gräns tål de mycket men när man passerar den så blir det jobbigt. Händerna är superviktiga för att klara vardagen och vi ska vara rädda om dem.

Åter till det inlägget skulle handla om. Är produkten bra? Jag har fula valkar i händerna efter gymmet. De är egentligen meningslösa att ta bort eftersom jag snabbt bygger på nya valkar. Kornen känns mjuka och med lite vatten så masserar man upp ett skönt skum. Händerna blir silkeslena och får faktiskt en fin lyster.

Skulle jag köpa den igen? Otroligt bra fråga. Den uppfyller egentligen inget som jag inte kan uppnå med det som finns hemma redan men lystern är fin. Nu verkar den inte gå att köpa så frågan blir helt retorisk