Sol de Ibiza är ett korallsäkert naturligt solskydd som även är bra för naturen. Det är framtaget med hänsyn till natur och människa. Hela märket strålar av livslycka och självklart måste vi skydda naturen och oss människor men det kan ibland bli lite väl mycket fokus på hur hemsk solen är och för lite på att den även är livsviktig för oss människor.

De har kollat på att ta fram en mist men eftersom de är plastfria har de problem att hitta en lämplig förpackning men de kollar vidare. Alla deras produkter är helt plastfria och utan nanopartiklar.

Vi hör ju ofta om kemiska solskydd och de skyddar huden genom en kemisk reaktion. De brukar också behöva en stund på sig innan du ska ut i solen för att ha full effekt. Mineralsolskydd lägger sig som ett lager på huden och skyddar. När lagret är lagt så har man skydd direkt och kan gå ut i solen.

bild

När vi talar om natur så måste vi alltid försöka se till helheten och det har verkligen Sol de Ibiza gjort. Deras produkter är utan vatten och är i fast form. Det minskar såklart på vattenförbrukningen men förpackningen kan också göras mindre eftersom man inte släpar runt på vatten. Sen har vi även att de är plastfria!

Stiftet är lite hårt men gjort i papp och Innehåller mycket bra ingredienser

close

Prenumerera på nyheter och exklusiva erbjudanden