The body shop Warm vanilla hand creme

The Body Shop Warm vanilla hand cream kom i en box men jag kan inte hitta vilken av alla boxar. Jag hade ju 3 boxar ett tag.Enligt mig så är Bodyshop mest kända för doft. Jag är ju så gammal att jag kommer ihåg deras doftoljor. Jag vet att många också tycker att de har bra hudvård och jag har provat någon bra produkt från dem. Det här är en vegansk handkräm som primärt köps för doften.

Doften är kluven på den här. Enligt mix är det en mix av ammoniak och kolaremmar. Den doftar inte direkt vanilj. Amoniaksdoften lägger sig ganska fort sen blir doften trevligare. Nog pratat om doften även om jag tycker det är viktigt.

The Body Shop Warm vanilla hand cream känns lite klibbig direkt när man smort händerna men efter någon minut går den in. Det är kanske inte den smidigaste att använda vid datorn på jobbet. Händerna känns mjuka och effekten ligger kvar länge. Den innehåller Sheasmör och babassuolja vilket är bra för huden.

Storleken är perfekt för handväskan! Ett stort minus för mig är att den har skruvkork. Jag vill ha ett lock som går fort att öppna och stänga annars blir det för omständigt att smörja händerna när man är på språng. Är det bara jag som kan störa mig på såna detaljer? Jag slarvar ibland med att använda om det blir krångligt att öppna och stänga förpackningen. 

Jag tror inte att jag kommer köpa just den här igen eftersom doften inte var riktigt min stil. Dessutom var det här en Limited Edition inför jul. Den kostar ca 50kr hos Bodyshop vilket är ett helt ok pris.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *