Universkin HHA serum booster ska återfukta huden på djupet och plumpa huden. Den ska även stärka hudbarriären och stimulera kollagenet. Den var en av produkterna som jag vart rekommenderad när jag gjorde Universkin hudanalys

Den är gluten-, parfym-, nano, silikon- och crueltyfri men vad innehåller då Universkin HHA serum booster? Inte helt otippat innehåller den två olika hyaluronsyramolekyler. Den innehåller också naturligt kisel och biomometiska peptider.

Annons

Den är enkel att använda. Man applicerar bara 2-3 droppar i ansiktet även vid ögon och läppar efter serum men före kräm

Recension Flaskan är lite större än ett läppstift och är. helt ok att lägga med när man reser. Det är lätt att få ut lagom mängd ur den.

Huden blir plumpad och fin av den och längre utlåtande kommer när jag testat den längre

Den doftar absolut ingenting och om huden är lite irriterad är det klokt att undvika parfym i hudvården.

Annons

Universkin HHA serum booster finns hos Universkins kliniker och köps helst efter en analys hos dem så du slipper slösa pengar på produkter som inte fungerar för dig. Pris vet jag inte eftersom den ingick i min rekommendation

Köpa igen? Det kan jag absolut göra.